Patiënt over chiropractie: Brenda

Een prachtig inspirerend verhaal van een van onze patiënten. Brenda is 17 augustus bij ons in Meppel in behandeling gekomen en heeft vanaf de eerste behandeling geen hoofdpijn meer gehad. Zij was na de eerste behandeling al zo enthousiast dat ze gelijk haar verhaal aan anderen wilde vertellen:

 

Niets hielp

''Toen ik 6 jaar oud was heb ik een auto ongeluk gehad. Vanaf mijn achtste levensjaar kamp ik al met hoofdpijn. Elke dag wanneer ik wakker werd was het er en als ik naar bed ging nog steeds. Soms had ik wel een doosje ibuprofen per week (20st. van 400 mg.) maar niets hielp. Heb het bij verschillende doktoren aangegeven van mijn hoofdpijn maar kreeg elke keer te horen; je bent een hoofdpijnlijder, leer er mee leven.

Nu kreeg ik de RugZorgKliniek door van een collega en ik dacht, baat het niet dan schaad het niet. Dus zo gezegd een afspraak gemaakt voor de scan. Ik had wel verwacht dat er enige spanningen zouden zijn niet dat het alleen maar rood was. 1 Augustus mijn eerste afspraak gemaakt en na een weekend van hoofdpijn tot overgeven aan toe was ik blij dat ik heen kon.

 

Na het ‘kraken’ zakte de hoofdpijn af. Nu, drie dagen later, wakker geworden zonder hoofdpijn en de hele dag niet gehad. Voor mij heel bijzonder en het is ook of ik in een soort roes zit. Want het kan dus wel, leven zonder hoofdpijn!''


Brenda, 45 jaar oud