Patiënt over chiropractie: Mw Windig

Patiënt over chiropractie: Mw Windig-de Boer

 

Vanaf dat ik 16 jaar was heb ik altijd veel rugpijn gehad. Verschillende keren heb ik 6 weken plat in bed gelegen met een plank onder de matras.

 

Tenslotte heb ik een operatie in Wassenaar ondergaan, waar twee wervels werden vastgezet. Daarna heb ik jarenlang een korset gedragen. Dat ging goed, totdat we naar Den Helder verhuisden en de huisarts mij geen nieuw korset wilde aanmeten. Volgens de huisarts had ik die operatie nooit moeten ondergaan, hij verwees me door naar de fysiotherapeut. Ik heb heel veel behandelingen gehad maar het hielp helaas niets. De pijn kwam telkens weer terug.

 

Inmiddels waren we naar Leiderdorp verhuisd. En van het ziekenfonds kreeg ik 2x per week de behandeling bij de fysiotherapeut vergoed, levenslang. Het hielp helaas niets, de arts in Leiderdorp verwees mij naar een chiropractor in Leiden. Toen werd ik eindelijk verlost van die vervelende rugpijn. Mijn leven veranderde, ik was na jaren van rugpijn en allerlei behandelingen weer vrij van rugpijn!

 

De eerste 6 weken werd ik 2x per week behandeld en was ik al pijnvrij. Daarna werd de behandeling afgebouwd, er werd mij aangeraden wel regelmatig terug te komen als ik weer pijn kreeg.

 

In 2004 verhuisde ik naar Heerenveen. In de krant las ik dat er een RugZorgKliniek was aan de Burgemeester Falkenaweg (toentertijd). Heel snel heb ik een afspraak gemaakt. Nu ben ik tot mijn volle tevredenheid nog altijd onder behandeling bij de RugZorgKliniek aan de Minckelersstate in Heerenveen.

 

Mijn leeftijd is nu 94 en ik kan nog zonder hulp zelfstandig wonen. Zonder de chiropractor zou dat volgens mij niet mogelijk geweest zijn.

 

Mw. Windig - de Boer