Patiënt over chiropractie: Marcel

Patiënt over chiropractie: Marcel

 

Iedereen kent wel de boekenserie ‘De Kameleon’. De verhalen spelen zich af in het fictieve dorp ‘Lenten’, gebaseerd op het Friese Terherne. In navolging van de boeken vind je aan de rand van Terherne aan het Snekermeer het restaurant Meer van Lenten.

 

Marcel is chefkok bij Meer van Lenten en staat daar natuurlijk vaak en lang in de keuken waardoor hij last kreeg van uitstralingspijn aan zijn linkerbeen. Marcel:

 

“De eigenaren Van het “Meer van Lenten” vertelde mij over hun positieve ervaringen met chiropractie. Zodoende belande ik bij Wolter Otten, chiropractor in Heerenveen, op de behandeltafel. Na een scan begon het kraken. De eerste paar weken met een hoge frequentie en nu zit ik in een cyclus van om de 6 a 8 weken. En oh wat ben ik blij dat ik de chiropractor ontdekt heb want sindsdien, nu inmiddels 3 jaar geleden, heb ik vrijwel nooit meer klachten. “

 

Dit is natuurlijk zeer goed nieuws en Marcel raadt het ook andere mensen aan:

 

“Intussen heb ik zelf ook al meerdere mensen enthousiast gemaakt voor chiropractie bij de RugZorgKliniek. Ook hier alleen maar positieve berichten. Bij deze wil ik alle medewerkers van de RugZorgKliniek hartelijk danken.”

 

Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Mocht je binnenkort uit eten gaan bij Meer van Lenten, geef Marcel dan gerust een schouderklopje!