Patiënt over chiropractie: Jansje

 

Patiënt over chiropractie: Jansje

 

Dit is Jansje Oosting, 62 jaar en woonachtig in Drachten. Jarenlang was ze actief in de horeca in onder andere Lemmer en in Heerenveen. Onze chiropractor in Heerenveen, Wolter Otten, kwam regelmatig een broodje halen bij Jansje:

 

“Op een gegeven moment kreeg ik last van een tennisarm en liep strak verbonden door mijn zaak. Niets leek echt te helpen. Wolter vroeg me waar ik last van had en heeft me ter plekke geholpen. Ik kon ineens weer bewegen!”

 

Nu is Jansje fulltime oppas-oma en komt ze regelmatig bij onze vestiging in Heerenveen. Ze is in oktober 2016 geopereerd aan haar knie, maar met weinig resultaat.

 

“Er zat slijtage in mijn knie en ze hebben me geopereerd aan mijn meniscus. Dat is nooit helemaal goed gekomen en ik kreeg het advies om er mee te leren leven. De RugZorgKliniek biedt echter wel hulp: in meerdere sessies wordt de ruimte in mijn knie vergroot en dit effect begin ik nu ook te merken!”

 

Jansje bezoekt de kliniek nu om de 14 dagen om even te ‘verjongen’.

 

“Ik heb een actief leven gehad en het zorgen voor mijn kleinkinderen vergt natuurlijk ook nogal wat. Na een behandeling bij de RugZorgKliniek voel ik me weer jong en kan ik er weer helemaal tegenaan!”