Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

Amarins

 

Patiënt over chiropractie: Amarins

 

Dat chiropractie voor iedereen is bewijst Amarins (34), financieel adviseur en zeer sportieve moeder.

 

In haar vrije tijd is ze vaak in de sportschool te vinden bij de krachttraining en ook buiten hardlopen vindt ze heerlijk. Toch zat haar tijdens het sporten iets dwars.

 

"Vorig jaar augustus kreeg ik steeds meer last van mijn rug en nek. Niet zo zeer pijn, maar moeheid. Dit is mijn zwakke plek en ben al vaker onder behandeling geweest bij een manueel therapeut. Ondanks dat ik de oefeningen weer oppakte kreeg ik zelf mijn nek en rug niet meer in het gareel. Ik heb dan het gevoel alsof er iets gekraakt moet worden, en daarna is er verlichting."

 

Amarins was van plan om via de huisarts wederom naar de manueel therapeut te gaan, maar toen zag ze de Facebook actie van de gratis rugscan in oktober vorig jaar.

 

"Er is eerst een rugscan gemaakt en daarna heb ik wekelijks een behandeling ondergaan. Na zeven behandelingen is er weer een scan gemaakt en daaruit bleek inderdaad vooruitgang. We hebben de frequentie langzaam afgebouwd van een keer per week naar nu een keer per vier weken. De behandeling is nu meer voor onderhoud. En als ik binnen de vier weken toch het idee heb dat ik eerder langs moet komen, dan kan dat."

 

De behandeling bij de chiropractor bij onze vestiging in Almere, bracht verlichting:

 

"Ik voel me er erg goed bij. Ik sta en zit nu meer recht op. Het zal voor mij altijd een uitdaging zijn om rechtop te blijven zitten en staan, maar door af en toe de chiropractor te bezoeken en oefeningen te doen, heb ik minder tot geen last meer van vermoeidheid."

 

Zie je binnenkort in je ooghoek iets voorbij schieten: dan moet dat wel Amarins zijn!