Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

Annemarie

 

 

Dat chiropractie nuttig kan zijn voor alle gezinsleden blijkt wel uit het ervaringsverhaal van Annemarie. Ze begint met de man-des-huizes. De vriend van Annemarie maakte in zijn jeugd bij een brommerongeluk een lelijke val, met rugklachten tot gevolg:

 

“Via een tip van zijn oma kwam hij uiteindelijk bij de RugZorgKliniek in Heerenveen terecht. Hier krijgt hij elke 12 weken een behandeling, die ervoor zorgt dat hij nog elke dag fluitend naar zijn werk kan.”

 

Annemarie heeft er zelf ook baat bij. Ze had al jarenlang last van migraine…

 

”zoals zovelen dacht ik. Sinds de behandelingen heb ik er geen last meer van gehad. Ook de pijnen in mijn heupen, die verschenen als ik moe werd, heb ik sindsdien niet meer gehad. Ik voel me fitter.”

 

Maar daar bleef het niet bij. Begin 2017 kregen Annemarie en haar vriend hun tweede dochtertje Amy.

 

”De weken daarop waren zwaar. Amy huilde veel en kon zich niet goed ontspannen. Haar huid vervelde erg. Het consultatiebureau tipte olie voor haar huidje, en dacht dat het huilen bij haar karakter hoorde. Als ouder kan je dat moeilijk verkroppen, een baby huilt toch niet omdat het zo prettig is?”

 

Omdat Annemarie en haar vriend al veel ervaring én baat bij chiropractie hadden brachten ze na 4 weken samen met Amy een bezoek aan Wolter Otten, de chiropractor in de kliniek in Heerenveen.

 

“Bij Wolter heeft Amy een behandeling van 2 minuten gekregen. Twee keer drukken en ik voelde Amy in mijn armen volledig ontspannen. Onderweg naar huis hebben we voor het eerst met een niet-huilende Amy in de auto gezeten. Binnen een week was haar huidje weer in orde.  Ze is nu een zonnig vrolijk kind, en we kunnen volop genieten van ons gezin.”

 

Ook de verloskundige van Annemarie stond zeer positief tegenover chiropractie en verwees het gezin naar de chiropractor, onafhankelijk van de positieve ervaringen die het gezin al met chiropractie had. Annemarie besluit:

 

“Hopelijk gaan meerdere verloskundigen het gunstige effect van deze behandelingen inzien. Dat zou een hoop stress bij jonge ouders schelen.”