Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

Elfriede

 

 

Dit is Elfriede, 37 jaar jong. En nee, we behandelen geen papegaaien: Elfriede staat rechts op de foto.

Toen Elfriede 18 jaar was schoot het in haar rug en het kwam eigenlijk ook niet meer goed, ondanks verschillende pogingen.

 

“Ik heb cesartherapie gehad, fysiotherapie en de laatste jaren shiatsutherapie. Al die therapieën gaven mij wel verlichting, alleen echt beter werd het niet. Het werd alleen maar erger. Op een gegeven moment deed mijn hele lichaam pijn.”

 

Toen er in 2015 ook nog ernstige duizeligheid bij kwam met paniekaanvallen tot gevolg was voor Elfriede de maat vol en ze klopte aan bij de huisarts. Na een bloedonderzoek kwam er – gelukkig – niets ernstigs naar boven en werd haar geadviseerd yoga te gaan volgen vanwege de ademhaling maar dit bracht helaas amper verbetering. Elfriede bleef doorkwakkelen totdat…

 

“Toen werd ik door een collega getagd in een facebookbericht voor een gratis scan bij de RugZorgKliniek. Die heb ik laten maken in november 2015 en er bleken toch wel aardig wat blokkades te zitten, vooral bij schouderbladen en nek, maar ook de onderrug. In januari heb ik een vervolgafspraak gemaakt in Emmeloord.”

 

De behandelingen waren in de eerste instantie heftig en Elfriede was flink duizelig na de eerste sessies.

 

“Dat heeft 1 tot 2 dagen geduurd en toen was ik ineens helemaal vol energie en zo gelukkig en blij weer. Geen pijn meer, geen vermoeide benen meer, niet meer duizelig en ik kon zonder moe te worden dingen doen. Een heerlijke wandeling met mijn blauwgele ara Flip maken, zonder dat ik bij het eerste bankje al moest gaan rusten. Mijn werk kon ik ook weer zonder moeite doen! Ook mijn man merkte echt verschil, ik was weer vrolijk - en daar werd hij dan ook weer vrolijk van.”

 

Elfriede bezoekt de RugZorgKliniek in Emmeloord nu 1 keer in de 2 maanden en ze kijkt altijd erg uit naar haar date met onze chiropractor en haar held Andrew Lee. Ze sluit af met de woorden:

 

“Ik heb mijn collega wel 10x bedankt dat ze mij getagd heeft in jullie facebookbericht en ik zeg nog steeds regelmatig tegen mijn man dat ik zo blij ben dat ik de Rugzorgkliniek ontdekt heb. Ik raad het iedereen met klachten aan.”