Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

Grietje

Grietje brak 30 jaar geleden haar knie tijdens een ski-trip. Doordat ze haar been daarna nooit meer optimaal kon bewegen had dit gevolgen voor haar rug. Fysiotherapie leek niet te helpen, de kern van het probleem werd niet aangepakt. De pijn en last waren op een gegeven moment zo erg dat ze zelfs tijdens korte wandelingen regelmatig moest pauzeren om weer op te laden. Totdat ze reclame over de RugZorgKliniek op de radio hoorde…

 

“Ik heb direct een afspraak gemaakt in Meppel, daar werd een scan gemaakt waarop de blokkades in de rug te zien waren. Tot mijn grote verrassing zei de chiropractor: ‘Grietje ik maak je weer blij.’".

 

Grietje bezocht de RugZorgKliniek in Meppel 6 keer 2 maal per week en daarna 4 keer 1 maal per week.

 

“…en mijn pijn was weg. Ik was ontzettend blij. Mijn omgeving vraagt hoe het kan. Ik ben ontzettend blij na jaren weer pijn vrij te zijn. Ook hoor ik van mijn omgeving dat mijn humeur aanzienlijk is verbeterd.
Kumaran (onze chiropractor in Meppel, red.) heeft het erg druk gekregen want hoor of zie ik iemand met rugpijn, dan zeg ik dat hij/zij een afspraak moet want een leven met rugpijn is niet altijd nodig!”

 

Kumaran, onze chiropractor in Meppel, moest daarna zelfs een tandje bijschakelen omdat Grietje iedereen met rugpijn naar de RugZorgKliniek verwees:

 

“Want een leven met rugpijn is niet altijd nodig! Veel vrienden en kennissen die gegaan zijn, hebben allemaal goede resultaten. Ik ga nu nog 1 keer per maand voor APK keuring.

 

Met dank aan chiropractor Kumaran!”

 

Ze sluit af met de niet onbelangrijke woorden:

 

“Het is ook nog eens een hele lieve man!”