Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

Hermann

 

 

Hermann is nu 39 maar zijn jeugdjaren zijn niet zonder slag of stoot voorbij gegaan. In zijn jonge jaren was geen boom te hoog maar dat klimmen ging natuurlijk niet altijd helemaal goed.

 

“Ik kreeg door allerlei ‘ruige’ ongelukjes last van mijn schouders en heb vaak met een mitella rondgelopen. Daarnaast kreeg ik op een gegeven moment flink last van mijn heupen.“

 

De plaatselijke huisarts gaf destijds aan dat het te maken had met de groei, er was verder niets te vinden. Zo ging het ook toen Herman op het voortgezet onderwijs last kreeg van zijn knieën, weer was er niets te vinden.

 

“Ik moest er maar mee leren leven. Ik liep vaak rond met een brace maar de pijn werd steeds erger. Ik was op een gegeven moment écht radeloos en wou alleen maar van de pijn af. Ik ben bij allerlei ziekenhuizen geweest: Drachten, Heerenveen, Leeuwarden, Groningen…

 

Bij toeval kwam ik bij de sportarts van Cambuur terecht die me wees op het feit dat de oorzaak van de pijn in mijn knieën in mijn rug zat. Hij raadde me fysiotherapie aan maar ook dat hielp niets”.

 

De oorzaak van de pijn mocht dus inmiddels duidelijk zijn, een oplossing was er niet. Totdat de zus van Hermann hem wees op de RugZorgKliniek…

 

“Eerst was ik sceptisch, alweer zo’n kwakzalver? Maar al het andere had niet geholpen, dus waarom ook niet. Dus ik op krukken naar de kliniek in Heerenveen …. en ik liep er ZONDER krukken weer vandaan. Het was niet te geloven!”

 

Hermann bezoekt de RugZorgKliniek regelmatig, als hij weer last krijgt meldt hij zich:

 

“In 2013 kreeg een auto-ongeluk en daardoor whiplash. Ik ben gelijk naar de RugZorgKliniek gegaan en ben daar prima behandeld. Ik functioneerde kort daarop weer 100%. Ik raad het nu iedereen aan: een vriend van mij had last van een hernia maar bleek alleen een blokkade te hebben, hij werkt nu weer volop!”

 

Intussen is Hermann bezig met een nieuwe uitdaging: hij hoopt binnenkort de weg op te gaan als vrachtwagenchauffeur. We wensen hem veel succes!