Patiënten over chiropractie
Laat ook uw blokkades corrigeren
door onze chiropractoren!
Maak een afspraak

René

 

 

René, een 42-jarige hovenier uit Rottevalle, heeft geruime tijd met klachten rondgelopen. Een val van het beruchte keukentrappetje was de aanleiding:

 

“Ik had vreselijke last van mijn onderrug en dit ging niet meer weg. Ik kon geen snoeischaar meer vasthouden. Ik heb 3 jaar fysiotherapie gehad maar niets hielp. Er was verder ook niets te zien op de röntgenfoto’s. De revalidatiearts adviseerde me op een gegeven moment om er mee te leren leven.”

 

Toevalligerwijs ging de toenmalige werkgever van René al naar de RugZorgKliniek en toen er een advertentie in de krant stond wees zijn baas René er op. Baat het niet dan schaadt het niet! René maakte een afspraak.

 

“Bij het intakegesprek bleek mijn bekken vast te zitten. Écht vast. De chiropractor heeft me gekraakt en ik kreeg gelijk een losser gevoel.”

 

De behandelingen hadden veel effect op de onderrug van René. De foto bij dit artikel spreekt boekdelen...

 

“Na zes weken lag ik weer op mijn knieën te stratenmaken! Ik ga nu om de 10 weken uit voorzorg naar de RugZorgKliniek, maar als ik tussendoor last krijg maak ik sowieso een afspraak. Het herstel is op deze manier veel sneller dan normaal. Er is nu geen enkele belemmering meer voor mijn werk. Ik kan dit iedereen aanraden!”