Tarieven & vergoeding

Tarieven & vergoeding | RugZorg

Wij maken bij al onze patiënten ouder dan 10 jaar regelmatig een spierspanningsscan van de rug. Bij een (eerste) consult is deze rugscan bij de prijs inbegrepen. Er kan ook een afspraak worden gemaakt voor een losse rugscan met (kennismakings)gesprek. Hier worden dan wel afzonderlijk kosten voor in rekening gebracht. 

 

 Eerste consult  € 75,00  
 Vervolgconsult  € 60,00  
 Kinderen t/m 10 jaar  € 30,00  
 Kennismakingsgesprek (incl. rugscan)

 € 30,00*

 

 Niet nagekomen consult

 € 30,00  

 

*Tot eind december 2018 kunt u een afspraak maken voor een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inclusief rugscan!

 

Vergoeding door de verzekeraar

Chiropractie is geen onderdeel van het basispakket, maar wel onderdeel van veel aanvullende pakketten van zorgverzekeraars. Chiropractie valt hierbij onder de noemer ‘Alternatieve Geneeswijzen’. Hoeveel u precies vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Wij adviseren u om uw polis goed na te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren hoeveel u vergoed krijgt.

 

De RugZorgKliniek is lid van de Dutch Chiropratic Federation (DCF) en wij zijn ingeschreven bij het register voor chiropractoren, de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).

 

Voor meer informatie kijkt u op: Vergoedingen Chiropractie 2019

Voor meer informatie kijkt u op: Vergoedingen Chiropractie 2018

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.