Tarieven & vergoeding

RugZorgKliniek - Leven zonder blokkades!

De RugZorgKliniek biedt chiropractische zorg in Drenthe, Flevoland en Friesland voor aandoeningen van het neuromusculoskeletale systeem zoals hoofdpijn, rugpijn, Whiplash, Ischias, pees- en slijmbeursontstekingen en nog veel meer. Bij de RugZorgKliniek werken alleen geregistreerde chiropractoren met een internationaal erkende universitaire opleiding tot chiropractor.

Tarieven & vergoeding | RugZorg

Wij maken bij al onze patiënten ouder dan 10 jaar regelmatig een spierspanningsscan van de rug. Bij een (eerste) consult is deze rugscan bij de prijs inbegrepen. Er kan ook een afspraak worden gemaakt voor een losse rugscan met (kennismakings)gesprek. Hier worden dan wel afzonderlijk kosten voor in rekening gebracht. 

 

 Eerste consult  € 75,00  
 Vervolgconsult  € 60,00  
 Kinderen t/m 10 jaar  € 30,00  
 Kennismakingsgesprek (incl. rugscan)

 € 30,00

 

 Niet nagekomen consult

 € 30,00  

 

 

 

Vergoeding door de verzekeraar

Chiropractie is geen onderdeel van het basispakket, maar wel onderdeel van veel aanvullende pakketten van zorgverzekeraars. Chiropractie valt hierbij onder de noemer ‘Alternatieve Geneeswijzen’. Hoeveel u precies vergoed krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekering. Wij adviseren u om uw polis goed na te lezen of om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te controleren hoeveel u vergoed krijgt.

 

De RugZorgKliniek is lid van de Dutch Chiropratic Federation (DCF) en wij zijn ingeschreven bij het register voor chiropractoren, de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).

 

Voor meer informatie kijkt u op Vergoedingen Chiropractie 2017.

 

Voor meer informatie kijkt u op Vergoedingen Chiropractie 2018

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!