Heupklachten

Last van heupklachten?

Heeft u ’s ochtends moeite met opstaan? Of heeft u bij het sporten of andere beweging last van vermoeide of zelfs een rusteloos gevoel in uw benen? Dit zijn vaak symptomen die voortkomen uit een blokkade in bijvoorbeeld het heup- en/of bekkengewricht of hoger, in de wervelkolom. Een blokkade is een wervel of bot die op een zenuw drukt. Mensen die blokkades hebben in dit deel van hun lichaam hebben ook regelmatig last van een stijf en/of pijnlijk bekken.

 

Slijtage of een ontsteking

Naast blokkades in het kniegewricht kunnen deze heupblokkades ook knieklachten veroorzaken. Andere mogelijke oorzaken van deze klachten zijn slijtage/artrose of een ontsteking. Mensen met dergelijke klachten krijgen nog wel eens te horen dat er geen behandeling is om deze klachten te verhelpen.

 

Behandeling heupklachten

Bij de RugZorgKliniek denken wij daar anders over. Door ruimte te maken tussen de wervels, de heup- en/of kniegewrichten worden de blokkades die deze klachten veroorzaken opgeheven. Daarmee verdwijnt ook uw pijn en/of vermoeidheid.

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende rugscan belt u voor RugZorgKliniek Assen 088- 2057265 en voor RugZorgKliniek Leeuwarden 088-2057264 (lokaal tarief).

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!