Frozen shoulder
RugZorgKliniek
Een leven zonder blokkades
Neem contact op

Frozen shoulder

Schouderpijn is vaak een gevolg van een blokkade van het schoudergewricht, de nekwervels, de bovenste rugwervels en/of de ribben. Een blokkade is een wervel die op een zenuw drukt. Een blokkade kan ontstaan door een scheefstand van de ribben, een langdurige statische houding (vergelijkbaar met RSI) maar ook door bijvoorbeeld een val of ongeluk. Ook kan er plots hevige pijn in de schouder optreden waardoor u uw arm niet meer kunt bewegen, dit noemen we een frozen shoulder.

 

Blokkades rondom het schoudergewricht veroorzaken zenuwirritatie, stijfheid van de schouders en de nek en een verkramping van de monnikskapspier. Blokkades rondom het schoudergewricht kunnen op termijn zelfs leiden tot peesontstekingen en slijmbeursontstekingen.

 

Behandeling schouderpijn

Om uw schouderpijn te verhelpen zullen blokkades opgeheven moeten worden. Een chiropractor is gespecialiseerd in het corrigeren van wervels en botten om zo blokkades op te heffen. De chiropractoren van RugZorgKliniek helpen u snel en effectief van uw schouderpijn af!

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende rugscan belt u voor RugZorgKliniek Assen 088- 2057265 en voor RugZorgKliniek Leeuwarden 088-2057264 (lokaal tarief).

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!