Migraine
RugZorgKliniek
Neem contact op

Migraine

Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn. Mensen met migraine hebben vaak last van kloppende, bonzende pijn in het hoofd. Soms gaat dit gepaard met misselijkheid en braken. Mensen die migraine hebben met aura (oftalmische of oogmigraine) kunnen ook last van hebben van een troebel zicht, lichtflitsen en tijdelijk (gedeeltelijk) verlies van het gezichtsvermogen.

 

Oorzaak migraine

Migraine is waarschijnlijk het gevolg van het verkrampen van bloedvaatjes in het hoofd. Deze verkramping kan door verschillende oorzaken komen. Een van die oorzaken is zenuwirritatie vanuit de nek en/of de rug. Deze zenuwirritatie ontstaat door blokkades. Blokkades zijn wervels en/of botten die op een zenuw drukken.

 

Migraine verhelpen en verminderen door chiropractie

Door deze blokkades op te heffen kunnen migraineaanvallen voorkomen worden. Last van migraine? De chiropractoren van RugZorgKliniek zorgen ervoor dat u weer beter functioneert.

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende rugscan belt u voor RugZorgKliniek Assen 088- 2057265 en voor RugZorgKliniek Leeuwarden 088-2057264 (lokaal tarief).

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!