Huilbaby
RugZorgKliniek
Neem contact op

Huilbaby

Een huilbaby hebben is erg zwaar en vermoeiend. Zowel voor de ouders als voor het kind. Er zijn verschillende oorzaken waarom sommige baby’s meer huilen dan andere. Van allergieën tot honger, maar bijvoorbeeld ook:

 

  • reflux/koliek (maag- en/of darmklachten, krampjes)
  • KISS-syndroom /voorkeurshouding (vastzitten van de nekwerveltjes)

 

Kleine correctie maakt al verschil

Bovenstaande klachten kunnen worden veroorzaakt door blokkades in de wervelkolom van uw baby. Blokkades zijn wervels en/of botjes die drukken op een zenuw. Deze blokkades kunnen al zijn ontstaan bij de geboorte. Om deze blokkades op te heffen bij baby’s, is lichte druk van een vinger op de juiste plaats al voldoende (baby’s worden niet gekraakt).

 

Chiropractie bij huilbaby’s

Het laten behandelen van huilbaby’s door een chiropractor is al mogelijk vanaf de geboorte. Na een uitgebreid gesprek met u, de ouders, wordt naar het functioneren van de wervelkolom van de baby gekeken. Veel ouders merken al na één of twee behandelingen een verbetering.

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met RugZorgKliniek Assen 088- 2057265 of met RugZorgKliniek Leeuwarden 088-2057264 (lokaal tarief).

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!