Overgangsklachten
RugZorgKliniek verhelpt en
vermindert uw klachten
Neem contact op

Overgangsklachten

Tijdens de overgang wordt het reproductiesysteem van het lichaam stilgezet, oftewel de eisprong stopt. Dit proces zorgt voor een grote hormonale verandering in het lichaam. Door deze hormonale verandering kan het zijn dat u klachten krijgt die u voor die periode nog niet had. Deze klachten kunnen ontstaan door blokkades in het lichaam. Blokkades zijn wervels die op een zenuw drukken.

 

Deze blokkade had u waarschijnlijk voor die tijd ook al, maar uit zich pas in een pijnklacht door de hormonale veranderingen in het lichaam. De hormonale veranderingen in het lichaam kosten veel energie, hierdoor heeft het lichaam minder energie om blokkades te compenseren.

 

Veel voorkomende overgangsklachten

Veel voorkomende overgangsklachten die wij bij de RugZorgKliniek behandelen zijn o.a.; hoofdpijnklachten en rusteloze benen of kramp in de benen. Daarnaast kan behandeling door een chiropractor ook een verbetering in klachten als vermoeidheid, hartkloppingen en overmatig zweten te weeg brengen.

 

Behandeling van overgangsklachten

Om overgangsklachten te verhelpen moeten blokkades opgeheven worden. Een chiropractor is gespecialiseerd in het corrigeren van wervels en botten om zo blokkades op te heffen.

 

Heeft u last van overgangsklachten?

 

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende rugscan belt u voor RugZorgKliniek Assen 088- 2057265 en voor RugZorgKliniek Leeuwarden 088-2057264 (lokaal tarief).

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!