Over RugZorg
RugZorgKliniek -
Uw rug, onze zorg!
Neem contact op

RugZorgKliniek voor behandeling en preventie

De RugZorgKliniek staat voor de best mogelijke zorg. Onze dienstverlening bestaat uit het voorkomen, diagnosticeren en behandelen van klachten. Daarnaast richten we ons op preventieve zorg, voorlichting en het verbeteren van de algehele gezondheid. Met chiropractoren in Drenthe en Friesland is de RugZorgKliniek de grootste praktijk voor chiropractie van Noord-Nederland. Het succes van onze kliniek komt voor een belangrijk deel voort uit het enthousiasme en de kundigheid van onze chiropractoren.

 

Ons team van chiropractoren staat voor u klaar met de beste zorg. Het tijdig signaleren van blokkades tussen de wervels kan ernstige pijnklachten voorkomen. Door uw wervelkolom regelmatig door een chiropractor te laten checken zorgt u ervoor dat de ruimte tussen de wervels en de stand van uw wervels in optimale conditie blijven. Chiropractie staat bekend om haar goede resultaten bij met name hoofd- nek- en rugpijn.

Door preventieve behandeling blijft u klacht- én pijnvrij.

 

Breng uw klachten in beeld

Ook wanneer u geen klachten heeft is het preventief laten maken van een rugscan zeker aan te raden. Het kan zijn dat u wel blokkades heeft, maar dat deze blokkades zich nog niet geuit hebben in pijnklachten. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Vestigingen RugZorgKliniek

Of u nu patiënt bent in Assen of Leeuwarden, elke kliniek voldoet aan de door de RugZorgKliniek gestelde inrichtingseisen, opleidingseisen voor personeel (zowel chiropractor als chiropractie assistentes), behandelmethodes en prijzen.

 

Alle chiropractoren van de RugZorgKliniek :

  • zijn geregistreerd bij de Stichting Nationaal Register van Chiropractoren (SNRC).
  • zijn lid van de International Chiropractic Association (ICA) en de Dutch Chiropractic Federation (DCF).
  • hebben een AGB-Code (Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners).

 

Klachtenbehandeling

Mocht u een klacht hebben over een vestiging en/of chiropractor van de RugZorgKliniek, dan kunt u schriftelijk contact op te nemen met de klachtenbehandeling van de SNRC. Hiervoor kunt u een formulier vragen aan de balie van uw RugZorgKliniek of het formulier invullen op de website van de SNRC.

 

RugZorgKliniek - Uw rug, onze zorg!